Sådan køber du en TrueGuard alarm

Du køber dit TrueGuard alarmsystem her på siden, præcis som du plejer at gøre, når du handler på nettet. Du kan vælge at få tilsendt din nye TrueGuard alarm direkte hjem til din adresse, eller du kan vælge at få den sendt og afhente den ved en af vores mange forhandlere, der er beliggende nær dig og spare fragten. Har du spørgsmål, brug for support eller lignende, kan du altid kontakte din lokale forhandler. På den måde sikrer vi os, at du som kunde får den bedste service – hurtigt, personligt og lokalt.

For at du kan få mest ud af dit alarmsystem, har vi valgt at tilknytte en lokal forhandler til dit køb. Det betyder, at du kan gå til en fysisk butik med kompetent fagpersonale, som kan vejlede dig før, under og efter køb. Din lokale forhandler tilbyder også installation, og står for service og support efterfølgende - På denne måde, er hjælpen aldrig langt fra dig, når du har brug for den. Det synes vi er den bedste løsning, når det handler om sikring af dit hjem.

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Din ordre bliver pakket og sendt samme dag, hvis du bestiller inden kl 14:00. Du kan vælge at få tilsendt din nye TrueGuard alarm direkte hjem til dig eller du kan vælge at afhente det hos din lokale forhandler efter 1-2 hverdage og spare fragten. Vi sender varerne med Post Danmark.

Foretrækker du at se varen med egne øje og tale med en rådgiver, når du vil sikre dit hjem, kan du besøge en af vores mange forhandlere. På den måde får du personlig vejledning omkring alarmprodukter og installation.
Find din nærmeste forhandler her.