Kontakt osFIND OS

Ambolten 22
6000 Kolding
Danmark

Ofte stillede spørgsmål

Mangler du svar på dine spørgsmål
– Så send os gerne en mail.

For at du kan få mest ud af dit alarmsystem, har vi valgt at tilknytte en lokal forhandler til dit køb. Det betyder, at du kan gå til en fysisk butik med kompetent fagpersonale, som kan vejlede dig før, under og efter køb. Din lokale forhandler tilbyder også installation, og står for service og support efterfølgende - På denne måde, er hjælpen aldrig langt fra dig, når du har brug for den. Det synes vi er den bedste løsning, når det handler om sikring af dit hjem.

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Din ordre bliver pakket og sendt samme dag, hvis du bestiller inden kl 14:00. Du kan vælge at få tilsendt din nye TrueGuard alarm direkte hjem til dig eller du kan vælge at afhente det hos din lokale forhandler efter 1-2 hverdage og spare fragten. Vi sender varerne med Post Danmark.

Foretrækker du at se varen med egne øje og tale med en rådgiver, når du vil sikre dit hjem, kan du besøge en af vores mange forhandlere. På den måde får du personlig vejledning omkring alarmprodukter og installation.
Find din nærmeste forhandler her.

Felter markeret med * skal udfyldes

Kort om TrueGuard

FREMTIDSSIKREDE ALARMER SIDEN 2006

Vi har hos TrueGuard Alarmer solgt kvalitets- og fremtidssikrede alarmsystemer siden 2006. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan komme sikkert i mål med dit alarmsystem. For os er du ikke bare endnu en kunde, men et nyt medlem af vores TrueGuard familie.

Vi har vores hovedkontor i Kolding, hvor vi til daglig er 14 medarbejdere herunder både fast-, deltid- og freelance ansatte.

 

ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

For os er det vigtigt, at du kun betaler for det, som du får. Du betaler derfor kun for din alarm en gang og du slipper derfor for et månedligt abonnement. Derudover ejer du din alarm og du lejer den ikke kun. Vores alarmer er lette at opsætte, så du kan installere og montere alarmen, hvis du er gør-det-selv typen – Hvis ikke, har vi et landsdækkende forhandlernetværk, der står klar til at hjælpe med rådgivning, installation og servicering af dit nye TrueGuard alarmsystem.

 

TRYGHED ER DEN BEDSTE FØLELSE

Vi har alle forskellige måder hvorpå vi føler os sikre. Hos TrueGuard vil vi gøre alt hvad vi kan, for at du skal føle dig tryg og sikker, hvad enten det er hjemme eller på din arbejdsplads. Derfor tilbyder vi en masse tilbehør, som du kan tilkoble på din alarm og sikre det du holder af på den bedste måde. Alt dette kan du købe i vores shop eller hos en af vores mange forhandlere i Danmark.

 

DEN BEDSTE KUNDESERVICE

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig på den måde, som du har det bedst med. Du kan ringe eller skrive til os, hvis du har brug for hjælp, spørgsmål eller lignende. Du kan enten ringe til os på +45 6914 2812, skrive en e-mail til info@trueguard.dk eller kontakte os på vores Facebookside. Vores kundeservice sidder klar til, at hjælpe dig mandag – fredag kl. 09:00 – 15:00.