Privatalarm

Hvad kan en privatalarm fra TrueGuard?

TrueGuards privatalarmer går ind, og effektivere dit hjem. Med alt vores smarte tilbehør, har du nu muligheden for, at gøre dit hjem intelligent, og moderniseret. Læs mere om hvad en privatalarm kan gøre for dig i teksten nedenfor, hvor du også kan se videoer, der forklarer dig, hvordan du vælger den helt rigtige alarm.

Står du og skal have en alarm til dit hus, så er TrueGuard det rigtige valg for dig. Hos TrueGuard sætter vi nemlig kvaliteten højest. Med vores privatalarmer sikrer du dig den største sikkerhed af dit hjem og din familie. Samtidig får du også de bedste valgmuligheder indenfor alarmer i hjemmet.

Med en TrueGuard privatalarm kan du på bedstevis holde øje med dit hjem, når du ikke er der. Privatalarmen fra TrueGuard indeholder også en række funktioner, som giver dig muligheden for, at modernisere dit hjem på forskellige måder.

I videoen nedenunder kan du høre lidt om de forskellige alarmløsninger. Du finder også en sammenligning af TrueGuards alarmsystemer her.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige alarm?

Hos TrueGuard har vi nogle forskellige privatalarmer, som du frit kan vælge imellem. Disse alarmer har hver især nogle forskellige funktioner, som kan tilpasses til dit hjem. Allerførst er det vigtigt, at du gør op med dig selv og din familie, hvad det er i forventer af jeres alarm. Skal den kunne tage billeder af huset, når alarmen går igang? Eller skal den hellere kunne styre lyset i huset samt være dyreimmun?

Vigtigst af alt, så skal du og din familie finde ud af, om din tyverialarm skal være med eller uden abonnement. Der er nemlig stor forskel på om du vælge at få din privatalarm som en abonnementsløsning, eller om du køber alarmen.

Se din privatalarm her

Privatalarm uden abonnement

Hos TrueGuard udbyder vi kun privatalarmer uden abonnement. Vi har valgt, at tilbyde vores kunder denne løsning, da vi mener, at det er den billigste og bedste løsning for dem.

Med en privatalarm uden abonnement betaler du kun for alarmen én gang. Har du f.eks. en privatalarm med abonnement, så betaler du mellem 300-600 kr. om måneden for, at have alarmen hængende. Det gør du ikke hos TrueGuard. Hos os ejer du selv din alarm.

Ved at vælge en privatalarm uden abonnement, kan du:

  • Ændre i privatalarmens indstillinger uden, at skulle betale ekstra
  • Selv montere alarmen i dit hjem (Eller bestille en montør fra din forhandler)
  • Sætte 5 kontakter på din kontaktliste, som bliver kontaktet hvis alarmen går igang

Med TrueGuards privatalarmer får du også en alarm i topkvalitet. Alt hos alarmen er trådløst. TrueGuards privatalarmer bliver ikke forstyrret af andre elektroniske objekter, som andre alarmer gør. Forbindelsen mellem alarmerne er stærk, og hos TrueGuard kan du købe en masse fede funktioner med til alarmen.

TrueGuard kan modernisere dit hjem på bedstevis. Spørgsmålet til dig er nu: Er du klar?

I videoen herunder får du en guide, så du kan vælge den alarmløsning der passer til dig og din familie. Du kan også kigge i menuen øverst på siden, hvor du kan vælge alarmsystem alt efter hvilken boligtype, som din privatalarm skal bruges til.

Hvilke alarmer kan du få hos TrueGuard?

Hos TrueGuard har vi nogle forskellige alarmløsninger, som du frit kan vælge imellem. Disse løsninger har hver især nogle fede funktioner, som du skal tænke ind, når du skal vælge din privatalarm.

Alle vores privatalarmer bruger vores egen Truecom teknologi. Med denne teknologi sikrer vi dig en alarm med en stabil kommunikation, sensorerne imellem. I kontrolpanelet kan alle sensorerne navngives, og der kan holdes øje med sensorernes signalstyrker. Med denne teknologi har dine alarmer også en længere levetid, og batteriniveauet er større end normalt.

Hele alarmens kontrolpanel styres igennem en skræddersyet App. På App’en kan der både ses billeder og film af dit hjem, og du får også besked, hvis der er en nogen udefra, som prøver at hacke sig ind i dit alarmsystem.

TrueGuards privatalarmer styrker din og din families sikkerhed markant, og den går samtidig ind, og gør dit hjem intelligent. Så hvis du samtidig vil have intelligent hjemmestyring integreret i dit hjem, så giver trueGuards alarmsystemer dig en god mulighed for dette.

 

Se privatalarm her

SmartGSM alarm

SmartGSM er en lille alarm, som er nem at sætte op. Alarmen er bygget med et dansk menusystem, som gør den nem at sætte sig ind i. Denne SmartGSM alarm er både brugervenlig, og har en masse fede tilbehørsmuligheder.

Du får:

  • En dansk manual tilknyttet med et dansk menusystem
  • En indbygget sirene i kontrolpanelet, som går i gang hvis der kommer en ubuden gæst
  • En tilknyttet App med, hvor hele kontrolpanelet kan styres fra
  • Ingen dyre abonnementer til vagtselskaber

SmartGSM

 

SmartIP alarm

Vil du have et godt overblik over dit hjem, når du ikke er tilstede? Så er denne SmartIP et godt valg for dig. Alarmen kan også tilkobles din router. Hvis alarmen går igang, får du en besked med det samme.

Denne Smart IP alarm indeholder:

  • En hylende funktion, som sætter igang hvis der kommer udbudne gæster
  • En funktion som sender dig 3 billeder med 2. sek. mellemrum, når alarmen går igang
  • Verificeret alarm – Du må kontakte 112 når du har modtaget billeder som viser tegn på indbrud.

Til denne smarte SmartIP alarm er der designet masse smart tilbehør. Gør dit hjem mere sikkert og effektivt med tilbehør til din SmartIP

SmartIP

 

 

Pro+ alarm

PRO+ alarmen er en utrolig intelligent alarm. Alarmen er sammensværgelse af TrueGuards SmartIP og SmartGSM alarmer. PRO+ alarmen har en masse smarte tilvalgsmuligheder, som gør dit hjem mere moderne.

Alarmen er tilknyttet et dansk menusystem, som kan kommunikere med op til 40 andre enheder i huset. Alarmen har en indbygget backup, så du altid er i sikkerhed. PRO+ alarmen kan styres igennem to App’s

Alarmen skal sættes op igennem din PC, og du skal her koble alarmen til dit webmodul fra din egen router.

Tilbehørsmodulerne til PRO+ finder du her.

Pro+

Er du i tvivl om hvilken alarm der passer til dig, så er du velkommen til, at kontakte os uforpligtende idag. Sammen kan vi finde det alarmsystem, som passer dig og din familie bedst.

 

privatalarm fra TrueGuard