TrueGuard sikkerhedstjek

TrueGuard Sikkerhedstjek i samarbejde med TrueGuard Alarmpartnere

Er dit hjem sikret mod indbrud?

I Danmark bliver der begået 4 indbrud i timen - Det er en bekymrende statistik, der placerer Danmark i toppen af de Europæiske indbrudsstatistikker. Med næsten 100 indbrud i døgnet får mange danskere desværre den ubehagelige oplevelse det er, at komme hjem til et hjem, der er gennemrodet for værdier og personlige ejendele.

Vi oplever at mange danske hjem generelt ikke er sikret særligt godt, hvilket medfører at indbrudstyve desværre ikke har svært ved at komme ubemærket ind i de danske hjem. Det er en af årsager til de bekymrende indbrudsstatistikker. Der er heldigvis mange måder du kan få sikret dit hjem på og det vil vi rigtig gerne rådgive dig mere om.

TrueGuard Sikkerhedstjek med en smadret rude som baggrund

Sikkerhedstjek af en professionel TrueGuard Alarmpartner

Vi har et landsdækkende netværk af TrueGuard Alarmpartnere, der alle er professionelle rådgivere indenfor alarm og sikring af dit hjem. 

Vores alarmpartnere tilbyder rådgivning i, hvordan du generelt får sikret dit hjem og i særdeleshed hvordan du med fordel kan sikre dit hjem med et alarmsystem, der er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Hvis ikke du er gør det selv typen, vil vi til enhver tid anbefale dig, at få et uforpligtende sikkerhedstjek af vores alarmpartner, da de er professionelle og har stor erfaring med sikring af danske hjem.

Udfyld formularen til højre og vi vil kontakte dig med henblik på at aftale nærmere omkring et sikkerhedstjek, så vi kan sende din nærmeste TrueGuard Alarmpartner hjem til dig.

Vil du have et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek?

- Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig

Felter markeret med * skal udfyldes

Hvorfor TrueGuard Alarmer

Vi har over 10 års erfaring med udvikling, design, salg, service og sikring af danske hjem med TrueGuard alarmsystemer. Vi lægger stor vægt på at vores alarmsystemer først og fremmest er stabile og pålidelige, så vi kan tilbyde sikring i top klasse til dig og dit hjem. Vi udvikler løbende på nye enheder og smarte hjemmestyringsfunktioner i takt med teknologiens udvikling, så vi sikrer at alarmsystemet er tidssvarende, fyldt med smarte funktioner og ikke mindst nemt at bruge i hverdagen for dig og din familie.

Vi står til rådighed hvis du har spørgsmål omkring vores alarmsystemer, hvordan du får et sikkerhedstjek eller hvor du finder din nærmeste TrueGuard alarmpartner.

Kontakt os i dag på tlf.: 69 14 28 15 eller mail: info@trueguard.dk