Sikkert hjem

Guide: Sådan får du et sikkert hjem

Vil du holde dit hjem sikkert og trygt for dig og din familie? Hvert år bliver der begået 33.000 indbrud rundt omkring i Danmark. Indbruddene foretages oftest, når husejerne er på arbejde eller på ferie. Her får du en komplet guide til, hvordan du får et sikkert hjem for dig og din familie.

Når du skal gøre dit hjem sikkert, er der nogle forskellige elementer, som du skal tænke ind i din proces.

  • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil gøre mit hjem sikkert?
  • Hvor omfattende skal sikkerheden være?
  • Skal jeg købe et alarmsystem?

Få et sikkert hjem

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er nogle forskellige ting, som du skal være opmærksom på, når du vil skabe et sikkert hjem. Du skal prøve at sætte dig i tyvens sted. Gå så hele dit hjem igennem med en tyvs øjne, både indenfor og udenfor.

Det er vigtigt, at du prøver at sætte dig i tyvens sted. På den både kan du bedst sætte dig ind i, hvordan et indbrud eventuelt vil foregå og hvordan du bedst kan sikre dig imod et kommende indbrud. Øg sikkerheden hos din familie!

 

Vær et skridt foran tyven

Sæt dig et øjeblik i tyvens sted. Hvor er der mulighed for, at komme ind i dit hus henne? Hvor er der mulighed for, at være skjult imens indbruddet foregår, og hvor er den hurtigste flugtvej væk? Hvordan er vinduerne? Er der mulighed for, at slå dem i stykker på en diskret måde?

Det er også super vigtigt, at du kigger på dit hjem i et helhedsbillede. Fokuser ikke kun på hoveddøren, men nærmere alle mulige indgange, flugtveje og vinduer. En tyv er kreativ, og det skal du også være.

Du skal sørge for, at være et skridt foran tyven, hele tiden. For på den måde sikrer du de bedst mulige forudsætninger for, at skabe et sikkert hjem for dig og din familie.

 

Hvor omfattende skal sikkerheden være?

Når du skal til at skabe et sikkert hjem, skal du finde ud af, hvor omfattende du vil have, at sikkerheden skal være. Skal det være et enkelt alarmsystem, eller skal du have hele pakken med et alarmsystem, trådløs dør- og vinduessensor, bevægelsessensor og meget mere til?

Hos TrueGuard har vi en række forskellige valgmuligheder indenfor alarmsystemer. Hvert alarmsystem har nogle forskellige fordele. Du skal bare finde det alarmsystem, som passer til dig. Du kan se forskellen på alarmsystemerne i videoen nedenunder.

 

 

Skal jeg købe et alarmsystem?

Måske har du ikke overvejet muligheden for, at købe et alarmsystem endnu. Vil du sikre dit hjem mest muligt, så er et alarmsystem fra TrueGuard en god kandidat. Et alarmsystem fra TrueGuard er nemlig både uden abonnement, og så er der en masse fede tilbehørsmuligheder som går ind, og gør dit hjem mere effektivt. Kvaliteten er høj, og mulighederne for ekstra tilbehør er mange.

Med et alarmsystem fra TrueGuard skaber du et sikkert hjem for dig selv og din familie.

Hvis du stadig er i tvivl om, om du vil have et alarmsystem i dit hjem, så se videoen nedenunder. Her får du nogle gode tips til, hvorfor du skal vælge en alarm.

 

Er du i tvivl om, hvilken alarm du skal vælge til dit hjem, så er du velkommen til at kontakte vores support team, som sidder klar til at hjælpe dig. Sammen kan vi finde den alarm, som passer til dig og din familie.

 

Få et sikkert hjem med et alarmsystem