TrueCom Teknologi

Alle TrueGuard alarmer er udviklet med TrueCom teknologien, der sikrer en stabil kommunikation mellem alle de trådløse enheder i alarmsystemet.

Det betyder for dig som bruger af alarmerne, at det er meget stabile alarmsystemer, der med korrekt indstillede enheder, har meget lave fejlalarmsrater. 

Trådløse alarmer er meget enkle at installere, men kan også være følsomme at betjene. Det er en af årsager til, at vi har udviklet den trådløse TrueCom kommunikation, der gør dit TrueGuard alarmsystem sikkert, pålideligt og enkelt at betjene.

Vi har herunder listet 6 punkter med smarte fordele, du får med dit TrueGuard alarmsystem fordi de har TrueCom teknologien.

Navngiv hver sensor

Med TrueCom kan du navngive hver enkelt sensor i alarmsystemet, så du ved præcis hvilken sensor, der er blevet aktiveret, f.eks. ved indbrud.

Lang batterilevetid

Trådløse sensorer er afhængige af batterier for at fungere. TrueCom enheder er derfor udviklet med henblik på lang batterilevetid, så du skal bruge mindre tid på at skifte batterier.

Signal ved lavt batteri

Når batterierne i TrueCom sensorerne trænger til at blive skiftet, afgiver de automatisk besked til kontrolpanelet, så du kan skifte batterierne og holde anlægget kørende.

Sabotagesikring

Kritiske komponenter i systemet er udstyret med sabotagealarm. Det betyder at de sensorer som reagerer ved indbrud, aktiveres automatisk, hvis de forsøges afmonteret eller vandaliseret.

2-vejs kommunikation

TrueCom teknologien benytter sikker, krypteret 2-vejs kommunikation over den AIA-godkendte 868WF frekvens – Din garanti for pålidelig og sikker trådløs kommunikation mellem enhederne i alarmsystemet.

Signalstyrke angives

Et pålideligt alarmsystem afhænger i høj grad af, at der er signal til alle de installerede enheder. Derfor viser TrueGuard kontrolpanelerne signalstyrken fra hver enkelt trådløs enhed.