Trueconnect App

Sådan tilslutter du dit panel til Trueconnect App’en

Hos TrueGuard har vi udviklet et nyt App system til TrueGuard PRO+, MZ og ML alarmsystemerne. Systemet er en Trueconnect App, som samlet set kan gå ind, og styre alle hjemmestyrings modulerne i hjemmet samt alarmsystemet. Trueconnect App’en er en gratis App, som går hen og gør simkortet overflødigt.

Se hvordan TrueGuards Trueconnect App kan sættes til dit alarmsystem i videoen nedenfor.

 

Kom i gang med Trueconnect App’en

For at kunne bruge TrueGuards Trueconnect App, skal du have enten et TrueGuard PRO+ alarmsystem, et TrueGuard MZ alarmsystem eller et TrueGuard ML alarmsystem. Har du allerede et af disse alarmsystemer, så skal du bare ind, og oprette dig på hjemmesiden. Hjemmesiden kan du finde her.

Når du har oprettet dig inde i Trueconnect systemet, kan du hente App’en fra både Android og IOS. Da App’en er webbaseret kan du også bruge systemet med en Windows mobil.

 

4 trin, så er du i gang

Når du skal oprette dit alarmsystem på Trueconnects hjemmeside er der 4 trin, som du skal gå igennem, inden du kan bruge Trueconnect App’en. Inden du kan komme i gang med App’en skal du huske, at vælge sproget dansk. Når det er valgt, så skal du trykke “Ny bruger”, og du kan nu gå i gang med de nedenstående 4 trin:

 

Trin 1:

Først skal du slutte dit panel til internettet. Dit alarmsystem virker ikke, hvis ikke det er tilsluttet nettet. Dette gør tilgengæld, at du ikke ikke har brug for et simkort, og derfor kan have din alarm helt gratis.

Når alarmsystemet er sat til, skal du gå videre til trin 2.

 

Trin 2:

Nu skal du tilslutte strøm til dit panel. Alarmsystemet skal modtage strøm hele tiden, ellers virker det ikke.

Når strømmen er sat til panelet, så skal du videre til næste trin.

 

Trin 3:

Når du har sat dit alarmpanel til strøm, så skal du vente på, at det bliver tilsluttet. Dette kan du se, når kontrolpanelets POWER-lampe lyser grønt.

Når POWER-lampen lyser grønt, så er du klar til trin 4.

 

Trin 4:

Her kommer der en kontaktformular, som du skal udfylde. Her skal de basale ting udfyldes. Vær her opmærksom på, at du skal bruge dit panels Mac nummer. Dette nummer står bagpå alarmen, og skal tilføjes.

 

Når disse 4 trin er fulgt, så får du tilsendt et password via mail, og du kan nu gå ind i dine indstillinger, og tilrettelægge dem som du vil. Nu virker din bruger uanset om det er på PC, tablet eller mobil, så længe der er en browser der kan bruges.

Du kan nu gå ind, og se alle de forskellige indstillinger, og styringsmuligheder du har igennem app’en. Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager med glæde et møde med dig, så du kan lære denne App at kende.