TrueGuard Alarmpartnere

Det er vigtigt, at du og din familie har en god mavefornemmelse, når i skal vælge alarmen til jeres hus. En TrueGuard løsning er nemlig den mest fleksible løsning på markedet. Din alarm løsning sammensættes, som du ønsker det, så alarmen passer til dig og dit hjem

En TrueGuard alarm giver den optimale løsning, der gør hverdagen lettere og tryggere for dig og resten af familien. Ikke kun alarmen, men også hele løsningen kan skræddersyes efter dine behov. Der er derfor særligt fire grunde til at vælge et TrueGuard alarmsystem til dit hjem

Fordele ved TrueGuard

✓  Du bestemmer om alarmen skal rapportere ved hjælp af nabohjælp i lokalområdet eller om den skal kobles til en kontrolcentral

 

✓  Du bestemmer om betalingen skal ske på én gang, eller om du vil dele det op over 10 eller 20 måneder

  Du har mulighed for at montere hele alarmsystemet selv eller få vores lokale montør ud til dig, som installerer og monterer hele alarmsystemet

 

  Med et TrueGuard alarmsystem ejer du selve alarmsystemet - Også selvom du vælger en afbetalingsløsning

3 løsningsmuligheder med en TrueGuard alarm

Rapportering

Nabohjælp

Ved nabohjælp får naboerne besked på TrueConnect appen på deres mobil om, at din alarm er gået i gang. De kan herefter gå over og se, om der er indbrud eller om der er andet, der har aktiveret alarmen. Ved denne løsning er der ingen månedlige omkostninger.

Koblet til kontrol central

Hvis ikke du ønsker at anvende nabohjælpen kan alarmsystemet kobles op til en kontrolcentral. Det betyder, at kontrolcentralen tager aktion på alarmeringen og sende en vægter ud, hvis alarmen går. Denne løsning koster et månedligt beløb for servicen.

Betaling

Kontant betaling

Du kan ved bestilling af alarmen betale den fulde pris, og du ejer derefter alarmpanelet, og de tilbehørsdele du tilvælger. På denne måde skal du ikke tænke over betalingen efter købet, og du skal derfor ikke betale månedligt af på alarmen.

Månedlig afdrag

Ønsker du ikke at betale for hele alarmen på én gang, kan vi tilbyde at dele betalingen op i 10 eller 20 dele helt uden renter og gebyr. Efter 10 eller 20 måneder ejer du alarmsystemet, som hvis du havde betalt det hele fra starten.

Montering

Gør-det-selv

Du kan vælge at opsætte dit alarmsystem selv. Der er manualer og guides med i alle alarm og tilbehørspakker, som beskriver, hvordan alle enhederne sammenkodes og monteres. Oplever du mod forventning problemer, er vores support team klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer og spørgsmål.

Fuld montage

Vil du være fri for at bekymre dig om at montere, installere og sammenkode alarmsystemet med alle enhederne? Bare rolig - Vi har et landsdækkende montør netværk, der mod et mindre beløb kan komme ud i din bolig og montere, installere og sammenkode alle enheder, så du ikke selv skal røre en finger.

Bliv kontaktet af din TrueGuard Alarmpartner

For at sikre os, at du som kunde kan tilpasse alarmløsningen til dine behov og derved får den bedste oplevelse har vi allieret os med en række dygtige montører i hele landet. De kan hjælpe med at vurdere hvilken alarm der er bedste for dig og din familie ved et gratis sikkerhedstjek, de kan levere din alarm og hjælpe med at installere og montere alarmen.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af din alarmpartner, der kan hjælpe med og besvare spørgsmål der omhandler sikring af din bolig.