Tyverialarm uden abonnement

Tyverialarm fra TrueGuard

Mangler du følelsen af tryghed i dit hjem? Så kan en tyverialarm være løsningen. Hos TrueGuard kan vi nu tilbyde dig en fantastisk løsning, som går ind og beskytter dit hjem imod tyveri. Vi har vi nemlig udviklet en tyverialarm uden abonnement, som både er billig, effektiv og som beskytter dit hjem imod ubudne gæster. Med vores nye alarm-app, er det heller ikke nødvendigt med et sim kort, så du har INGEN faste omkostninger ved at have dit alarmsystem. Du kan se alle vores alarmsystemer ved at klikke her.

Igennem denne artikel vil vi give dig den bedst mulige guide, så du kan finde den løsning der passer bedst til dig, dit hjem og din familie. Har du yderligere spørgsmål, kan du se vores videoguide nedenunder her. Du er også altid velkommen til, at kontakte os med spørgsmål efterfølgende.

 

Hvad er forskellen på en tyverialarm uden abonnement og en med abonnement?

Du står overfor et vigtigt valg: Skal du vælge en tyverialarm uden abonnement eller en med abonnement? Nogle af de faktorer, som du skal gøre op med dig selv er:

 • Prisen
 • Vil du eje eller leje din alarm?
 • Vil du selv montere din alarm?

Det er vigtigt, at du bider mærke i nogle af disse faktorer, da der kan være stor forskel på en tyverialarm uden abonnement, og en tyverialarm med abonnement. Du kan se vores forskellige alarmer her.

 

Tyverialarm uden abonnement

Hos TrueGuard tilbyder vi de bedste modeller indenfor tyverialarmer uden abonnement. Vi har valgt, at tilbyde vores kunder en tyverialarm uden abonnement, da vi vil give vores kunder en billigere løsning, som samtidig giver vores kunder ejerskaben over deres alarm. Med ejerskabet over deres tyverialarm giver det vores kunder en større mulighed for, at sætte deres egne præg på deres tyverialarmer.

Tager du valget om en tyverialarm uden abonnement, så er der nogle tydelige fordele, som du skal være opmærksom på:

 • Du ejer selv din alarm – Du skal ikke betale et gebyr hver måned for din alarm
 • Du kan selv lave ændringer i dine indstillinger uden, at skulle betale for det.

Du kan selv vælge, om du vil sætte dit alarmsystem op selv, eller om du vil have en montør fra vores forhandler ud for et mindre beløb.

En tyverialarm uden abonnement, hvor du selv vælger at montere tyverialarmen, samt selv udskifter batterier, koster dig ca. 11.800 kr. over 10 år.

Tilvælger du i stedet en montør, som kan klare opsætningen for dig, og som kommer ud og udskifter din tyverialarms batterier efter ca. 2 år, koster alarmsystemet dig ca. 17.600 kr. over 10 år.

Se alle tyverialarmer her

Tyverialarm med abonnement

Hos TrueGuard.dk tilbyder vi ikke tyverialarmer med abonnement. Med en tyverialarm med abonnement, lejer du din tyverialarm for et beløb om måneden. Dette beløb ligger ofte imellem 300-500 kr. om måneden (Alt efter hvilken udbyder du bruger).

Vælger du løsningen med en tyverialarm med abonnement ejer du ikke selv alarmen. Det betyder, at når du ikke vil have din alarm mere, så kommer dit alarmselskab ud, og piller din alarm ned. Dette indebærer en række udgifter, som du kan være foruden.

For en tyverialarm med abonnement skal du over 10 år betale ca. 56.000 kr.

 

Hvorfor er det smart, at købe en tyverialarm uden abonnement?

Der er mange grunde til, hvorfor det er smart at købe en tyverialarm uden abonnement. Som nævnt tidligere, så får du selv muligheden for, at eje din alarm. Du kan selv indstille den efter egne ønsker uden, at du skal betale ekstra for det, og samtidig sparer du mange penge ved denne løsning.

Vælger du en af TrueGuards alarmsystemer uden abonnement, så investerer du også i topkvalitet. Hos TrueGuard kan vi med sikkerhed sige, at du får en bedre kvalitet end hos andre steder. Vores alarmer bliver ikke forstyrret af andre elektroniske elementer, som f.eks. en babyalarm, og forbindelsen mellem vores alarmer, og vores forskellige tilbehørsmoduler er et af de stærkeste på markedet.

Køber du en alarm fra TrueGuard, så har vi videreudviklet vores alarmer, så du har flere forskellige tilbehørsmuligheder, som går ind, og sikrer din og din families sikkerhed, samt gør dit hjem mere moderne og effektivt.

Tilbehørsmulighederne kan du se her.

 

Hvilke alarmer har TrueGuard.dk?

Hos TrueGuard går vi meget op i vores alarmers kvalitet. Vores alarmer er skræddersyet til de danske hjem. De er stabile, og har en stabil kommunikation, sensorerne imellem. Alle sensorerne bliver kodet ind i alarmens kontrolpanel, hvor de her navngives, så vores kunder hele tiden har mulighed for, at se hvor alarmen gik i gang henne. Samtidig kan vores kunder også se, hvordan signalstyrken er fra sensorerne til kontrolpanelet, hvilket giver kunden en god sikkerhed.

I TrueGuards alarmer bruger vi vores egen Truecom teknologi. Det betyder et langt større batteriniveau samt længere levetid hos batterierne. TrueGuards teknologisystem Truecom er også indstillet sådan, at vores kunder får en besked, hvis der er en tyv udefra, som prøver at hacke sig ind i kundens alarmsystem. Det styrker kundens sikkerhed markant.

Kunden har mulighed for, at styre hele sit alarmsystem igennem en skræddersyet App. Igennem App’en kan kunden se alt fra billeder og film, og kunden kan sikre sig, at alt er som det skal være, når kunden er ude.

TrueGuard har mange forskellige slags alarmer. Som kunde skal du skal vælge den alarm, som passer allerbedst til dig. Du kan se en guide over alle TrueGuards alarmer her.

 

SmartGSM alarmen

Denne alarm er en mindre en af slagsen. Den er let at sætte op, og den er nem at sætte sig ind i. Med denne alarm får du nogle brugervenlige redskaber med:

 • Dansk menusystem
 • Dansk manual
 • Styring igennem en skræddersyet App
 • Op til 6 personer på din kontaktliste
 • Ingen dyre abonnementer til vagtselskaber
 • Indbygget sirene i kontrolpanelet

Til alarmen følger der også en masse tilbehør med, som er med til at optimere din sikkerhed, og gøre din hverdag nemmere. Tilbehøret til smartGSM alarmen finder du her.

SmartGSM tyverialarm

 

SmartIP alarmen

SmartIP alarmen er en god alarm, som kan give dig et godt overblik over dit hjem, når du ikke er hjemme. Denne alarm skal kobles til din router. SmartIP alarmen er en netværksbaseret alarm, som:

 • Har en indbygget sirene i kontrolpanelet.
 • Sender sms’er til dig, når alarmen er gået i gang.
 • Sender 3 billeder med 2. sek. mellemrum, når alarmen går i gang.
 • Verificeret alarm – Du må kontakte 112 når du har modtaget billeder som viser tegn på indbrud.
 • Indeholder Truecom teknologi.
 • Har lavt batteriforbrug.

Til denne smarte SmartIP alarm kan du finde en masse lækkert tilbehør, som kan gøre dit hjem mere sikkert. Tilbehøret finder du her.

 

SmartIP tyverialarm uden abonnement

 

PRO+ alarmen

PRO+ alarmen er den mest intelligente alarm hos TrueGuard. PRO+ er en blanding af SmartIP og SmartGSM alarmerne, hvilket giver dig mange smarte muligheder indenfor modernisering af hjemmet. Denne alarm indeholder:

 • Dansk menu system.
 • Indbygget backup.
 • Webmodul tilkobling – Fra din egen router.
 • Mulighed for at sætte alarmen op fra din PC.
 • Kan snakke med op til 40 andre enheder.
 • Styres igennem 2 App’s

PRO+ alarmen har en masse forskellige tilbehørsmoduler, som optimerer både sikkerheden i hjemmet, samt effektivere hverdagen for rigtig mange familier. Tilbehørsmodulerne til PRO+ finder du her.

Pro+ tyverialarm

Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til os. Vores alarmsystemer ser du her.

Se alle tyverialarmer her

 

Se alle TrueGuard tyverialarmer her