Tyverisikring

Guide: Tyverisikring af dit hjem

Frygter du ubudne gæster i dit hjem eller sommerhus, når du er ude? Hvert år bliver der begået ca. 33.207 indbrud i Danmark (Kilde: Rigspolitiet, 2015). Over 50 procent af disse indbrud sker i tidsrummet 8-16, hvor de fleste danskere er på arbejde, og væk fra hjemmet. Her får du en komplet guide til, hvordan du laver en tyverisikring af dit hjem, og forebygger indbrud bedst muligt.

Inden du begynder at tyverisikre dit hjem, så er der nogle elementer du skal tænke ind først. På denne måde er det nemmest, at finde den bedste løsning til tyverisikring af dit hjem.

Tyverisikring af dit hjem

 

Gør det svært for tyven

Prøv at sætte dig ind i tyvens sted. For en tyv skal det gå hurtigt og effektivt, og det skal foregå helt uopdaget. Hvis du var en tyv, hvor ville du så bryde ind henne? Hvor vil du kunne komme ubemærket ind?

Jo sværere du gør det for tyven, jo mindre risiko er der for indbrud.

 

Se dit hjem i et helhedsbillede

Det er rigtig vigtigt, at du ikke kun fokuserer på hoveddøren, men kigger på dit hjem, som en større helhed.

Mange boligejere fokuserer kun på hovedindgangen, men mange glemmer, at hoveddøren er ud mod offentligheden. Det betyder, at den kloge tyv ikke vil tage hoveddøren, men finde en nemmere, og mere skjult indgang.

Så kig på dit hjem. Hvilke indgange har dit hus? hvor ville du bryde ind? Sæt dig i tyvens sted, og gå alle indgange igennem.

 

Hør om flere overvejelser, som du skal gøre, inden du vælger en alarmløsning i denne video.

 

4 trin til bedre tyverisikring

Vi har lavet en nem guide til dig, som vil sikre dit hjem bedst muligt. Få den bedste tyverisikring af dit hjem med disse 4 trin.

 

1. Tyverisikring af alle indgange

Når du kigger på dit hjem i et helhedsbillede, så skal du være opmærksom på 3 ting. Indgange, flugtveje og vinduer.

Disse 3 indgange er de vigtigste at sikre. Med TrueGuards alarmsystemer har du mulighed for, at sikre alle 3 indgange på bedst mulig måder. Læs mere om vores alarmsystemer her.

Du har mange muligheder for tyverisikring på alle indgangsvinkler. Der er både muligheder som bevægelsessensorer  som reagerer, når nogle bevæger sig ind på din grund, fotosensor der tager billeder af den indtrængende, og en trådløs dør -og vindueskontakt, som sætteralarmen igang, hvis der bliver åbnet døre eller vinduer, når du ikke er hjemme.

Se flere af TrueGuards tyverisikringsmuligheder her.

 

2. Lad lyset stå tændt, når du ikke er hjemme

Mange indbrudstyve går efter om der er lys i hjemmet. Så sørg derfor altid for, at lyset er tændt, når du forlader dit hjem eller sommerhus. Så mindsker du risikoen for indbrud.

Dette har TrueGuard gjort nemmere for dig. Med vores tænd/slukmodul kan du styre dit lys i hjemmet med en enkelt App fra din telefon eller ipad, når du ikke er hjemme. Du kan desuden også oprette regler for, hvornår på dagen at modulerne skal henholdsvis tænde eller slukke – Så du kan lave intelligent lys styring.

 

3. Foto/video-bevægelsessensorer

For at toppe tyverisikring af dit hjem, kan du få videoovervågning rundt om din grund. Hos TrueGuard har vi en række alarmsystemer, som både kan tage film og billeder af dit hjem, hvis alarmen sættes igang.

Med en foto- eller videosensor får du straks tilsendt billede eller videosekvens, så du kan se hvem der træder ind i dit hus eller på din grund. Får du tilsendt det, har du en verificeret alarm og med den kan du efterfølgende kontakte politiet, som vil rykke ud til din bopæl med blå blink. (Kilde: Politiet)

Optimer din tyverisikring med video-bevægelsessensor fra TrueGuard.

 

4. Nabohjælp

Nabohjælp er en af de mest effektive tyverisikringer. Sørg derfor at lave en god aftale med dine naboer. Sammen kan i hjælpe hinanden med at mindske indbrudene i jeres boligområde.

Det er selvfølgelig ikke altid, at dine naboer holder øje med dit hjem. Her er der heldigvis nogle gode muligheder for, at dine naboer bliver gjort opmærksomme på dit hjem, hvis din alarm går i gang.

Med TrueGuards alarmsystemer har du nemlig mulighed for, at sætte din egen kontaktliste sammen. Sæt her dine nærmeste naboer på. Hvis din alarm så går igang, så bliver de både ringet op, og de modtager straks en sms.

Du kan samtidig også få en høj sirene til din alarm, som vækker dine naboer, hvis alarmen sættes i gang.

 

Det var TrueGuards guide til bedre tyverisikring. Vil du sikre dit hjem bedst muligt, så bliv godt beskyttet med et alarmsystem fra TrueGuard.

Se vores alarmsystemer til tyverisikring