HOUSEGUARD ER BLEVET TIL TRUEGUARD

I August 2015 skiftede HouseGuard navn til TrueGuard. Relanceringen af vores daværende brand HouseGuard, som vi i dag kender som TrueGuard har som sådan ikke nogen betydning for dig, der ejer en HouseGuard alarm eller overvejer at købe en TrueGuard alarm.

Det er nemlig de samme smarte alarmer; SmartGSM, SmartIP og Pro+, de samme smarte funktioner og det samme smarte tilbehør. Det betyder, at hvis du i dag har en HouseGuard alarm, men står og mangler en et nyt alarmpanel eller en ny bevægelsessensor, kan du uden problemer konfigurere en ny TrueGuard bevægelsessensor med dit nuværende HouseGuard alarmsystem.

HouseGuard                     TrueGuard

HOUSEGUARD NU BÅDE TIL PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

En af årsagerne til relanceringen af brandet er, at vi inden længe kan præsentere en helt ny TrueGuard alarm. Den er udviklet til virksomheder med udgangspunkt i deres behov og krav til en erhvervsalarm. Da HouseGuard brandet naturligt associeres med privatalarm til hjemmet, mener vi, at der var et behov for en ændring af navnet til TrueGuard.

Fremtiden vil vi kunne associeres med alarm og sikring både til private og til virksomheder i erhvervslivet. Vores brand logo har vi ikke lavet radikale ændringer på for at bibeholde noget af kendskabet og genkendeligheden. – Også selvom det nu er et andet navn.

 

MANGE NYE FUNKTIONER I ALARMEN

Den nye TrueGuard alarm er spækket med endnu flere smarte funktioner. Den er i øvrigt anerkendt og godkendt af Sikkerhedsbranchens AIA-Certificering. Det er et udtryk for at alarmen lever op til virksomheder og forsikringsselskabers høje krav til alarmens sikringsniveau. Den nye erhvervsalarm bliver lanceret i 2 udgaver.

TrueGuard ML og TrueGuard MZ. Forskellen på de 2 udgaver er, at den ene version er udviklet med skærm og tastatur, hvor den anden er foruden dette udstyr. Den nye erhvervsalarm vil blive lanceret i april 2016 og vil herefter være at finde på vores TrueGuard webshop. Vil du være blandt de første, der får nyheden, når vi introducerer den nye TrueGuard erhvervsalarm? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev her

KONTAKT OS