fbpx

ALARM KLISTERMÆRKER TIL DØRE OG VINDUER

En af de ting, som du kan gøre for, at øge din sikkerhed af hjemmet er, at sætte et alarm klistermærke på dine døre og vinduer. Disse alarm klistermærker viser nemlig, at huset er udstyret med en alarmpakke.

Dette alarm klistermærke virker lidt ligesom et fugleskræmsel. Den er til for at skræmme tyvene væk, inden de begynder at bryde ind. Det er en advarsel, som oftest virker rigtig godt.
Du kan finde TrueGuards alarmklistermærker lige her: TrueGuard Alarm klistermærker

Image

ALARMEN ER IKKE GARANTI MOD INDBRUD

Det er rigtig godt, at have en alarm installeret i dit hjem eller sommerhus. Dette sikrer, at tyven bliver skræmt væk, når han har aktiveret den. Dog betyder det også, at tyven først skal ind i huset for, at aktivere alarmen – Og dette kræver oftest ødelæggelser af døre eller vinduer.

For at undgå ødelæggelser kan det virke utroligt effektivt, at sætte en masse alarm klistermærker på dine vinduer og døre. Disse alarm klistermærker forhindrer oftest indbrudstyve i, at gå resten af vejen, fordi at det fungerer som en advarsel til tyven.

ALARM KLISTERMÆRKER FORHINDRER DE PSYKOLOGISKE EFTERSPIL

Selvom en indbrudstyv kommer ind i dit hus, men bliver skræmt væk af din alarm, så sætter det stadig nogle spor i din psykologiske hjernedel.

Tanken om at en anden har været inde i dit hus, kan skabe en utryghed i dit sind. Denne utryghed kan mærkes lang tid efter, og kan desværre være rigtig hård at komme igennem. Det kan være svært, at komme videre efter et indbrud, da man føler at ens personlige grænse er overskredet.

Traumer kan ramme hårdt, og det rammer forskellige personer. Traumer rammer også dem, som ellers anses for, at være både stærke, og psykologisk ligevægtige. Derfor er det en af de ting, som man skal være utroligt opmærksomme på, hvis der sker indbrud.

Dette kan du komme i forekøbet ved, at markere dine ruder og døre med alarm klistermærker. Det sætter tvivl i tyven, og du kan undgå både fysiske skader på dit hus samt de psykologiske aspekter, som oftest medfølger ved et indbrud.

Alarm klistermærker kan derfor stoppe rigtigt mange ting, og gøre hjemmet mere sikkert for dig og din familie. Hos TrueGuard følger der alarm klistermærker med, når du køber din alarmpakke. Se vores alarmsystemer her.

KONTAKT OS