fbpx

TRÅDLØS ALARM TIL DIT HJEM

Vil du sikre dit hjem på bedst mulig måde? Vil du undgå indbrud i dit hjem både, når du er ude, men også når du er hjemme? Hos TrueGuard har vi en trådløs alarm, som holder øje med dit hjem dag og nat.

Vi har en række alarmpakker, som giver dig nogle forskellige muligheder ifl. sikkerhed af dit hjem. Ikke nok med, at de styrker sikkerheden, så bliver dit hjem også moderniseret, samt du får nogle muligheder, som vil gøre din hverdag nemmere.

TRÅDLØS ALARM: UNDGÅ KABLER

Vælger du en alarmpakke hos TrueGuard, så køber du ikke bare din alarmpakke uden abonnement. Du køber også en alarm, som du selv kan sætte op. Denne alarm kan nemt sættes op, da der ikke er nogle kabler, som skal kombineres, og sættes fast.

Alle TrueGuards alarmer er trådløse, og du kan nemt sætte dem op selv. Til alarmpakken er der en brugervenlig og dansk vejledning med, som guider dig hele vejen, indtil din alarm er sat op og virker.

Hvis du ikke selv vil stå for, at sætte dit alarmsystem op, så kan du igennem din forhandler få en montør ud, som sætter alarmen op, og installerer den for dig.

TRÅDLØST TILBEHØR

Står du og mangler udstyr til din alarm, så er dette heller ikke noget problem. Alle tilbehørsmodulerne er også trådløse. I stedet skal de sættes op som brugsanvisningen viser, og igennem den tilhørende App, skal de skabe kontakt til kontrolpanelet.

Når de har fået kontakt til alle de andre moduler igennem kontrolpanelet, er de klar til, at blive aktiveret, og sat i brug.

trådløs alarm tilbehør

KONTAKT OS