fbpx

TYVERIALARM UDEN ABONNEMENT

Mangler du følelsen af tryghed i dit hjem? Så kan en tyverialarm være løsningen. Hos TrueGuard kan vi nu tilbyde dig en fantastisk løsning, som går ind og beskytter dit hjem imod tyveri. Vi har vi nemlig udviklet en tyverialarm uden abonnement, som både er billig, effektiv og som beskytter dit hjem imod ubudne gæster. Med vores nye alarm-app, er det heller ikke nødvendigt med et sim kort, så du har INGEN faste omkostninger ved at have dit alarmsystem.

Igennem denne artikel vil vi give dig den bedst mulige guide, så du kan finde den løsning der passer bedst til dig, dit hjem og din familie. Har du yderligere spørgsmål, kan du se vores videoguide nedenunder her. Du er også altid velkommen til, at kontakte os med spørgsmål efterfølgende. 

SKAL MAN VÆLGE EN ALARM MED ELLER UDEN ABONNEMENT?

Image

Du står overfor et vigtigt valg: Skal du vælge en tyverialarm uden abonnement eller en med abonnement? Nogle af de faktorer, som du skal gøre op med dig selv er:

  • Prisen
  • Vil du eje eller leje din alarm?
  • Vil du selv montere din alarm?

Det er vigtigt, at du bider mærke i nogle af disse faktorer, da der kan være stor forskel på en tyverialarm uden abonnement, og en tyverialarm med abonnement.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN TYVERIALARM MED OG UDEN ABONNEMENT?

TYVERIALARM UDEN ABONNEMENT

Hos TrueGuard tilbyder vi de bedste modeller indenfor tyverialarmer uden abonnement. Vi har valgt, at tilbyde vores kunder en tyverialarm uden abonnement, da vi vil give vores kunder en billigere løsning, som samtidig giver vores kunder ejerskaben over deres alarm. Med ejerskabet over deres tyverialarm giver det vores kunder en større mulighed for, at sætte deres egne præg på deres tyverialarmer.

 

FORDELE VED EN TYVERIALARM UDEN ABONNEMENT

Tager du valget om en tyverialarm uden abonnement, så er der nogle tydelige fordele, som du skal være opmærksom på:

  • Du ejer selv din alarm – Du skal ikke betale et gebyr hver måned
  • Du kan selv lave ændringer i dine indstillinger uden at betale for det

Du kan selv vælge, om du vil sætte dit alarmsystem op selv, eller om du vil have en montør fra vores forhandler ud for et mindre beløb.

TYVERIALARM MED ABONNEMENT

Hos TrueGuard.dk tilbyder vi ikke tyverialarmer med abonnement. Med en tyverialarm med abonnement, lejer du din tyverialarm for et beløb om måneden. Dette beløb ligger ofte imellem 300-500 kr. om måneden (Alt efter hvilken udbyder du bruger).

Vælger du løsningen med en tyverialarm med abonnement ejer du ikke selv alarmen. Det betyder, at når du ikke vil have din alarm mere, så kommer dit alarmselskab ud, og piller din alarm ned. Dette indebærer en række udgifter, som du kan være foruden.

tyverialarm uden abonnement tilbehør

HVAD ER PRISFORSKELLEN MED ELLER UDEN ABONNEMENT?

En tyverialarm uden abonnement, hvor du selv vælger at montere tyverialarmen, samt selv udskifter batterier, koster dig ca. 11.800 kr. over 10 år.

Tilvælger du i stedet en montør, som kan klare opsætningen for dig, og som kommer ud og udskifter din tyverialarms batterier efter ca. 2 år, koster alarmsystemet dig ca. 17.600 kr. over 10 år.

EN TYVERIALARM UDEN ABONNEMENT KOSTER

0
KR
OVER 10 ÅR

 Ved at købe alarmen på denne måde kommer du aldrig til at eje alarmen på trods af, at den samlede pris er væsentligt højere end ved en tyverialarm uden abonnement. For en tyverialarm med abonnement skal du over 10 år betale ca. 56.000 kr.

Den klassiske model for tyverialarmer med abonnement er, at der kommer en alarminstallatør ud og installerer alarmen i dit hus.

EN TYVERIALARM MED ABONNEMENT KOSTER

0
KR
OVER 10 ÅR

PRØV VORES BESPARELSES BEREGNER OG SE HVOR MEGET DU SPARER VED EN ALARM UDEN ABONNEMENT

HVILKE ALARMER HAR TRUEGUARD?

Hos TrueGuard går vi meget op i vores alarmers kvalitet. Vores alarmer er skræddersyet til de danske hjem. De er stabile, og har en stabil kommunikation, sensorerne imellem.

Alle sensorerne bliver kodet ind i alarmens kontrolpanel, hvor de her navngives, så vores kunder hele tiden har mulighed for, at se hvor alarmen gik i gang henne. Samtidig kan vores kunder også se, hvordan signalstyrken er fra sensorerne til kontrolpanelet, hvilket giver kunden en god sikkerhed.

I TrueGuards alarmer bruger vi vores egen Truecom teknologi. Det betyder et langt større batteriniveau samt længere levetid hos batterierne. TrueGuards teknologisystem Truecom er også indstillet sådan, at vores kunder får en besked, hvis der er en tyv udefra, som prøver at hacke sig ind i kundens alarmsystem. Det styrker kundens sikkerhed markant.

Kunden har mulighed for, at styre hele sit alarmsystem igennem en skræddersyet App. Igennem App’en kan kunden se alt fra billeder og film, og kunden kan sikre sig, at alt er som det skal være, når kunden er ude.

TrueGuard har mange forskellige slags alarmer. Som kunde skal du skal vælge den alarm, som passer allerbedst til dig. Læs meget mere om vores alarmsystem her.

tyverialarm uden abonnement installatør
tyverialarm uden abonnement installatør

HVORFOR ER DET SMART AT KØBE EN TYVERIALARM UDEN ABONNEMENT?

Der er mange grunde til, hvorfor det er smart at købe en tyverialarm uden abonnement. Som nævnt tidligere får du selv muligheden for at eje din alarm. Du kan selv indstille den efter egne ønsker uden, at du skal betale ekstra for det, og samtidig sparer du mange penge ved denne løsning.

Hos TrueGuard kan vi med sikkerhed sige, at du får en bedre kvalitet end hos andre steder. Vores alarmer bliver ikke forstyrret af andre elektroniske elementer og vores tilbehørsmoduler er et af de stærkeste på markedet.

Køber du en alarm fra TrueGuard, så har vi videreudviklet vores alarmer, så du har flere forskellige tilbehørsmuligheder, som går ind, og sikrer din og din families sikkerhed, samt gør dit hjem mere moderne og effektivt.

Tilbehørsmulighederne kan du se her.

tyverialarm uden abonnement installatør

KONTAKT OS