fbpx

HVORFOR VÆLGE OS?

 

Et alarmsystem skal skabe tryghed og dække dine behov. Derfor er vores alarmer udviklet med en lang række features, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.

 

Vi tilbyder alarmløsninger uden bindende abonnement. Det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, men ikke gå på kompromis med kvaliteten.

 

Smartstyring af hjemmet er kommet for at blive. Et TrueGuard alarmsystem beskytter hjemmet og kan tilmed styre både garage, lys, varme og el.

 

Ude godt, men hjemme bedst. Det er vi hos TrueGuard enige i. Derfor er det, via appen, altid muligt for dig at tjekke, hvordan det står til i dit hjem, når du er væk.

FREMTIDSSIKRET OG INTELLIGENT ALARMSYSTEM

Image

Hvis dine ønsker eller din situation på et tidspunkt ændrer sig, behøver du ikke at investere i et helt nyt alarmsystem. Du kan nemlig altid tilføje nye enheder til din alarm – på den måde er vores alarm fremtidssikret.

TrueGuards alarmer er meget mere end blot tyverialarmer. Faktisk kan du med det store udvalg af tilbehør integrere alarmsystemet i dit hjem. Så kan du styre alt lige fra elektronik til lys og varme – Nemt, bekvemt og intelligent.

Løbende produktudvikling

Vi udarbejder løbende nye produkter til alarmsystemet. Hold øje med vores facebook profil eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. På den måde, får du besked, når vi lancerer et nyt smart produkt til enten sikring eller hjemmestyring af hjemmet. 

SPAR PENGE MED EN ABONNEMENTSFRI LØSNING

TrueGuard tilbyder alarmløsninger uden bindende abonnement. Det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Ved køb af TrueGuard alarmsystem betaler du et engangsbeløb for selve alarmsystement, hvorefter alarmen er din uden ekstra omkostninger.

HVORDAN FÅR JEG HJÆLP, HVIS ALARMEN GÅR?

I langt de fleste tilfælde, vil en sirene skræmme indbrudstyven væk.

 

NABO-ALARMERING

Du kan tilknyttes nabo-alarmering, som betyder at dine naboer får besked på TrueConnect appen om, at din alarm er gået i gang. De kan herefter tjekke dit hjem for indbrud eller om der er andet, der har aktiveret alarmen.

ALARM VIA TRUECONNECT APP

Hvis du har en fotobevægelsessensor, som registrerer indbrud, får du via vores TrueConnect app tilsendt 3 billeder af dit hjem. –Det betegnes som en verificeret alarm, og du kan derfor ringe 1-1-2 og få politiet til at rykke ud.

DU EJER ALARMEN

Når du har købt og betalt alarmen, er den din.

0 KR. I MÅNEDEN

… og inden skjulte omkostninger

⁒ BINDING & GEBYRER

Slip for lange bindingsperioder og gebyrer for vagtudrykning, batteriskift, osv.

SÅ MEGET SPARER DU

Et alarmsystem med abonnement, lyder umiddelbart ikke dyrt når du ser på prisen pr. måned.

Et gennemsnitsligt abonnement koster måske omkring 350 kr i måneden – men over 3 år koster det dig nemt op til 12.600 kr! Det er før forskellige omkostninger som batteriskift og vagtudrykring bliver lagt til.

Oven i det kommer så gebyr for montering, installation og nedtagning af alarmen.  Systemet er nemlig ikke dit og skal afleveres igen, når du opsiger dit abonnement.Når først du har købt og betalt for din trueGuard alarm, koster den dig ikke mere.

KONTAKT OS