fbpx

TRUECONNECT APP

Med den brugervenlige TrueConnect app, har du nem adgang og kan betjene hele systemet fra ét sted. Appen fungerer både som fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring.

Hvad enten du er på ferie i en længere periode eller blot på arbejde i nogle timer, så kan du altid, via appen, tjekke hjemmet og sikre dig at alt er, som det skal være.

Image

TIL- ELLER FRAKOBLING

Med TrueConnect App får du fuld kontrol over alarmen og du kan altid til- eller frakoble alarmen, uanset om du er på ferie, arbejde, indenfor eller udenfor hjemmet.

LYSSTYRING

Med appen kan du styre lyset i dit hjem. Det gælder både lamper og spots, men du kan også styre de populære Philips Hue pærers lysstyrke, farve m.m.

ALARM DIREKTE PÅ DIN MOBIL

Via appen er du den første, der får besked hvis du har ubudne gæster, så du kan ringe 1-1-2. Appen sender en push-besked med alarm og et billede, hvis du har en fotosensor.

STRØMSTYRING

Med appen kan du lave smart strømstyring i dit hjem. Du kan tænde/slukke for hjemmeelektronik eller lave smarte regler, så alt slukker når du tilkobler alarmen.

TJEK ALARMENS STATUS

Har du husket at tilkoble alarmen? Eller er du i tvivl om dine børn har husket det? Så giver det stor tryghed altid at kunne tjekke alarmens status via Appen.

VARMESTYRING

Med appen kan du styre varmen i dit hjem eller sommerhus. Du kan blandt andet se temperaturen og tænde/slukke for radiatorer eller varmepumpen.

HA' HJEMMET MED DIG I LOMMEN

Image
MODTAG PUSHBESKEDER

Modtag push-beskeder på din smartphone via TrueConnect appen. Få f.eks. besked, når børnene kommer hjem fra skole og slår alarmen fra.

ALARM VED INDBRUD ELLER BRAND
SOS KNAP
Image
TIL- FRAKOBLING

Du har altid forbindelse til din alarm via appen, og kan til- og frakoble fra arbejdet, bilen eller ferien.

TJEKKE ALARMSTATUS
VIDEODØRTELEFON
Image
STYR LYS, VARME, STRØM M.M.

Appen bruges også til at styre hjemmestyringsfunktioner, som lysstyring, varmestyring, strømstyring og meget mere. Du kan f.eks. sidde i bilen og åbne garageporten. 

AFLÆS TEMPERATUREN I HJEMMET

KONTAKT OS