fbpx

DET SIGER VORES KUNDER

For os hos TrueGuard er det alfa omega, at du er tryg og tilfreds.

Vi lytter til vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at servicere og imødekomme dine behov. Vi synes selv, at vi har et rigtig godt produkt, men mere vigtigt er, at kunderne er enige – og det er de.

Denne tilfredshed afspejles blandt andet i, at to ud af tre af vores kunder har anbefalet en TrueGuard alarm til familie, venner eller kolleger.

Kundeundersøgelse, 2019

Image

TRUEGUARD KUNDEUNDERSØGELSE

93,4% AF VORES KUNDER SÆTTER PRIS PÅ VORES ABONNEMENTSFRIE LØSNINGER


TrueGuard tilbyder alarmløsninger uden bindende abonnement. Det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Ved køb af et TrueGuard alarmsystem betaler du et engangsbeløb, hvorefter alarmen er din. Læs mere om hvor meget du kan spare her>>

66% AF VORES KUNDER HAR ANBEFALET EN TRUEGUARD ALARM TIL FAMILIE, VENNER OG KOLLEGER


Hos TrueGuard Alarmer er vi eksperter indenfor tyverialarmer, alarmsystemer og sikring af danske hjem. En stor del af vores nuværende kunder har erfaring med andre alarmløsninger. Disse kunder udtrykker, at deres TrueGuard alarm er af højere kvalitet end den tidligere. Vores ambition er altid at levere alarmløsninger af høj kvalitet og funktionalitet. Og vores kunder er enige om, at det lykkes.

70,8% AF VORES KUNDER HAR B.LA. VALGT OS PGA. SYSTEMETS TEKNOLOGISKE EGENSKABER


Fælles for vores alarmsystemer er, at de alle rummer mange teknologiske muligheder. Hvorvidt du ønsker at benytte dig af dem eller ej, står dig frit for.

Vores alarmer er skabt med en høj kvalitet og på basis af den nyeste teknologi, men altid med brugervenlighed for øje.

Kilde: TrueGuard kundeundersøgelse, 2019

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Image

Trustpilot bedømmelse: God 8,5/10

UDTALELSER FRA KUNDER

Image

“Topklasse service, Havde problemer med mit panel, fik fremsendt nyt uden nogle form for diskussion. Er ikke alarmekspert så ringede til dem 5 – 10 gange hvor de hvergang var imødekommende og fik guidet mig igennem. Kan kun anbefale dem.”

Image

“Avancerede løsninger der tilfredsstiller selv
den mest kræsne teknik-nørd. Altid super service!
Altid en løsning på et problem!”

KONTAKT OS