fbpx

SÅDAN FUNGERER VORES ALARM

Få et indblik i hvordan vores TrueGuard alarmsystem fungerer. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre mere.
alarmsystem uden abonnement

ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

For os er det vigtigt at du kun betaler for det, som du får. Du betaler derfor kun for din alarm én gang og undgår derved et månedligt abonnement, skjulte omkostninger og lange bindingsperioder.

Vores alarm er udviklet således, at du er den første der får besked, når en alarm aktiveres i dit hjem. Du får automatisk tilsendt billeder via TrueConnect appen, og kan derfor også forberede dig på, hvad du og din familie kommer hjem til.
Læs mere
Image

ALARMSYSTEM TILPASSET DIG OG DINE ØNSKER

Ikke to mennesker er ens, så hvorfor skulle alarmløsninger være det? Vi har skabt en række alarmer, som kan skræddersyes, så de passer til lige præcis din situation, ønsker og behov. Den trådløse teknologi gør desuden opsætning og installation i hjemmet nemt for dig, der gerne vil gøre det selv.
Vi ønsker også, at du skal være tryg i fremtiden. Derfor udvikler vi hele tiden vores alarmsystemer, så de matcher aktuelle behov, følger tidens udvikling og skaber optimal tryghed for dig og dine. Hvis dine ønsker eller behov skulle ændre sig, behøver du ikke at investere i et helt nyt alarmsystem. Du kan nemlig altid tilføje nye enheder til din alarm – på den måde er vores alarm fremtidssikret.
Find den rigtige alarm
Image

HJERNEN BAG SYSTEMET

Alarmpanelet fungerer som hjernen bag alarmsystemet og håndterer al kommunikation mellem de tilkoblede komponenter. Det fungerer desuden som sirene og kontaktpunkt for TrueConnect appen. Det er også alarmpanelet, som sørger for at sende notifikationer til dig, hvis alarmsystemet aktiveres. Alarmpanelet tilsluttes en almindelig stikkontakt. Vores alarm er udviklet således, at du er den første der får besked, når en alarm aktiveres i dit hjem. Du får automatisk tilsendt billeder via TrueConnect appen, og kan derfor også forberede dig på, hvad du og din familie kommer hjem til.
Se alarmpaneler
Image

BETJENING

Du vælger selv hvordan du ønsker at betjene din alarm. TrueGuard byder på en lang række muligheder for betjening (til-, fra- og deltilkobling)af alarmsystemet. Kombinér evt. flere af betjeningskomponenterne, så systemet matcher dine behov.
Du har altid mulighed for at betjene dit alarmsystem direkte via TrueConnect appen. Den trådløse teknologi gør desuden opsætning og installation i hjemmet nemt for dig, der gerne vil gøre det selv.
Se betjeningsmuligheder
Image

HA' DIN ALARM LIGE VED HÅNDEN - UANSET HVOR DU ER

Med den brugervenlige TrueConnect app, har du nem adgang og kan betjene hele systemet fra ét sted. Appen fungerer både som fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring. Hvad enten du er på ferie i en længere periode eller blot på arbejde i nogle timer, så kan du altid, via appen, tjekke hjemmet og sikre dig at alt er, som det skal være.
Læs mere om appen og alle mulighederne
Image

BRUGERE OG RETTIGHEDER

Du bestemmer selv hvem som skal have adgang til dit alarmsystem, og hvad de skal have adgang til. Du kan nemt tilføje brugere og tildele dem personlige adgangskoder. Du har desuden mulighed for at tildele de forskellige brugere, forskellige rettigheder. F.eks. kan du sørge for at dine børn, kun kan til- og frakoble alarmen, men ikke får besked i tilfælde af indbrud. Det samme gælder for f.eks. rengøringsdame og naboer, mens partner eller anden familie har adgang til at se hændelser og billeder fra hjemmet.
På den måde er du sikker på, at de kun er de rette personer, som har adgang til dit alarmsystem og dit hjem.
Se betjeningsmuligheder
Image

SÅDAN VIRKER VORES FOTOSENSOR

Vores bevægelsessensor med indbygget vidvinkelkamera sender dig automatisk 3 billeder via TrueConnect appen, når den registrerer bevægelse.

Kan du, via billederne, se, at der er indbrud i dit hjem, har du det, man kalder en verificeret alarm, og kan ringe 112.
Du kan også altid, uanset hvor du befinder dig, tage et billede med fotosensoren, igennem TrueConnect appen, og se hvordan det står til derhjemme. Det kan ofte give en ro, at vide at alt er som det skal være, når du er væk, på f.eks. ferie.
Se vores fotosensor
Image

SKAL-SIKRING MED DØR- OG VINDUESKOMPONENTER

Døre og vinduer er oftest den første hindring en indbrudstyv møder. Med et godt alarmsystem og effektiv sikring af døre og vinduer, kan du gøre dit, for at en indbrudstyv får svært ved at bryde ind.

Skal-sikring betyder at sikringskomponenter på døre og vinduer er aktiveret. Er hele systemet tilkoblet, vil alarmen aktiveres, når du bevæger dig rundet i hjemmet (hvis du har bevægelses/fotosensorer installateret). Med skal-sikring kan du derfor være hjemme og stadig være sikret mod indbrud. Det giver en god tryghed, specielt om aftenen og natten.
Læs mere om dør- og vindueskontakter
Image

BRANDSIKRING MED INTELLIGENTE RØGALARMER

Røgalarmer er et must, når det kommer til sikring af hjemmet. Ved røg-udvikling og brand, er tiden den vigtigste faktor og det handler om at opdage røgen, så hurtigt som muligt, for at minimere skader.

Vores røgalarmer kommunikerer trådløst med alarmpanelet og ved røg eller brand, er det ikke kun den enkelte røgalarms sirene der vil lyde, men alle tilknyttede røgalarmer, og evt. tilkoblede alarm sirener.
Læs mere om vores røgalarmer her
Image

SKAB OPMÆRKSOHED

En udendørs sirene med lysblink og kraftig sirene, vil i de fleste tilfælde, skræmme en indbrudstyv væk. Sirenen, kombineret med lysblink, vil skabe en masse opmærksomhed omkring huset og i nabolaget. Vores udendørs sirener har et kraftigt lydniveau på 104dB
Se vores udendørs sirener her
Image

INTELLIGENT STYRING AF HJEMMET, DER SKABER TRYGHED

Vores alarmløsninger dækker flere behov end tryghed og tyverisikring. Systemet giver dig mulighed for at automatisere dine daglige gøremål og kan bl.a. styre gargeport, lys, el og meget andet.

Det hele opsættes og styres nemt igennem TrueConnect appen.
Se mere om den intelligente styring af hjemmet
Image

STÆRKE SIGNALER OG LANGE RÆKKEVIDDER MED F1 FREKVENS

Alle vores sikringskomponenter er udviklet med den smarte TrueCom teknologi. Teknologien sikrer stabil kommunikation mellem alle de trådløse komponenter i alarmsystemet og gør det sikkert, pålideligt og enkelt at betjene.
  • Sabotagealarm som aktiveres hvis forsøgt afmonteret
  • 2-vejs kommunikation som sikrer pålidelig trådløs kommunikation mellem alarmpanelet og komponenterne
  • Udviklet med henblik på lang batteri levetid
  • Besked ved lavt batteri via TrueConnect appen
  • Se signalstyrken for hver enkel trådløs enhed
  • F1 frekvens for imponerende rækkevidde mellem alarmpanel og tilkoblede sikrings- og hjemmestyringskomponenter
Læs mere
Image

SMS ABONNEMENT VIA TRUECONNECT

Med en TrueGuard alarm har du selv mulighed for at bestemme hvordan du ønsker at få besked om indbrud, røgudvikling eller andre alarmer. Du kan selv instille og betemme hvilke notifikationer du ønsker: E-mail, push-notifikation eller SMS beskeder. Normalt skal der et simkort og dermed et GSM modul i din alarm. Dette er også en mulighed med vores alarmer. Men nu tilbyder vi også et SMS abonnement via din TrueConnect bruger til kun 19,- i måneden.
Læs mere
Image

PROFESSIONEL INSTALLATION ELLER MONTER SELV

Du bestemmer selv om du ønsker at få en professionel til at installere dit TrueGuard alarmsystem eller om du ønsker at gøre det selv. Alarmens trådløse teknologi gør opsætning og installation i hjemmet nemt for dig, der gerne vil gøre det selv. Der medfølger naturligvis udførlige manualer til installation, ligesom du kan finde en lang række videoer under de forskellige produkter og på vores supportsite www.support.trueguard.dk, som guider dig igennem installationen.
Ønsker du at vi installalerer alarmsystemet for dig, sender vi én af vores dygtige TrueGuard alarmpartnerer, som installerer alarmen og giver dig en grundig introduktion til hele systemet og appen.
Kontakt os og hør mere

KONTAKT OS