fbpx

OM TRUEGUARD ALARMER

MEGET MERE END EN ALARM

Vores hjem er vores base og derfor er tryghed i hjemmet essentielt.
Et alarmsystem skal skabe tryghed og dække dine behov. Derfor er vores alarmer udviklet med en lang række funktioner, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.

Siden 2007 har vores alarmløsninger skabt tryghed hos tusinder af tilfredse kunder. Vores store erfaring på området, har gjort os i stand til at udvikle et af de bedste og sikreste alarmsystemer der findes på markedet. Gennem et højkvalitets alarmsystem og skarp ekspertise, sikrer vi din tryghed i hjemmet.

 

ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT

For os er det vigtigt, at du kun betaler for det, som du får. Du betaler derfor kun for din alarm én gang og undgår derved at månedligt abonnement, skjulte omkostninger og lange bindingsperioder.

Vores alarm er udviklet således, at du er den første der får besked, når en alarm aktiveres i dit hjem. Du får automatisk tilsendt billeder via TrueConnect appen, og kan derfor også forberede dig på, hvad du og din familie kommer hjem til.

TANKERNE BAG TRUEGUARD ALARMER

Image


Bo Hylsebeck
Direktør, TrueGuard AlarmerTilbage i 2006 var jeg på udkig efter et alarmsystem og blev overrasket over, at jeg ikke kunne finde en alarm uden bindende abonnement Derfor valgte jeg at starte TrueGuard Alarmer op. Vores mission er at tilbyde danskerne abonnementsfri kvalitetsalarmsystemer, som sikrer deres hjem og skaber tryghed i hverdagen.

Kunne du tænke dig at blive forhandler af vores TrueGuard alarm produkter?

Vi søger lige nu forhandlere, som ønsker at forhandle vores TrueGuard alarmsystem. 

Er det noget for dig eller din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne fortælle mere om fordelene ved vores alarmsystem, og hvad vi kan tilbyde dig som forhandler.

 
DAG-TIL-DAG LEVERING

Når du mandag - torsdag
bestiller dine vare inden 14.30

 
KOMPLET SUPPORT

På alle vores alarm- og video-
overvågnings produkter

 
EN VARM KOP KAFFE

Kig ind forbi - vi er altid klar til
en snak over en kop kaffe

KONTAKT OS