fbpx

PRIVATALARM FRA TRUEGUARD UDEN ABONNEMENT

TrueGuards privatalarmer går ind, og effektivere dit hjem. Med alt vores smarte tilbehør, har du nu muligheden for, at gøre dit hjem intelligent, og moderniseret. Læs mere om hvad en alarmer til private hjem kan gøre for dig i teksten nedenfor, hvor du også kan se videoer, der forklarer dig, hvordan du vælger den helt rigtige alarm.

Står du og skal have en alarm til dit hus, så er TrueGuard det rigtige valg for dig. Hos TrueGuard sætter vi nemlig kvaliteten højest. Med vores privatalarmer sikrer du dig den største sikkerhed af dit hjem og din familie. Samtidig får du også de bedste valgmuligheder indenfor alarmer i hjemmet.

Med en TrueGuard privatalarm uden abonnement kan du på bedstevis holde øje med dit hjem, når du ikke er der. Privatalarmen fra TrueGuard indeholder også en række funktioner, som giver dig muligheden for, at modernisere dit hjem på forskellige måder.

PRIVATALARM UDEN ABONNEMENT

Hos TrueGuard udbyder vi kun privatalarmer uden abonnement. Vi har valgt, at tilbyde vores kunder denne løsning, da vi mener, at det er den billigste og bedste løsning for dem.

Med en privatalarm uden abonnement betaler du kun for alarmen én gang. Har du f.eks. en privatalarm med abonnement, så betaler du mellem 300-600 kr. om måneden for, at have alarmen hængende. Det gør du ikke hos TrueGuard. Hos os ejer du selv din alarm.

TrueGuard kan modernisere dit hjem på bedstevis. Spørgsmålet til dig er nu: Er du klar?

I videoen herunder får du en guide, så du kan vælge den alarmløsning der passer til dig og din familie. Du kan også kigge i menuen øverst på siden, hvor du kan vælge alarmsystem alt efter hvilken boligtype, som din privatalarm skal bruges til.

HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE ALARM?

Hos TrueGuard har vi nogle forskellige privatalarmer, som du frit kan vælge imellem. Disse alarmer har hver især nogle forskellige funktioner, som kan tilpasses til dit hjem. Allerførst er det vigtigt, at du gør op med dig selv og din familie, hvad det er i forventer af jeres alarm. Skal den kunne tage billeder af huset, når alarmen går igang? Eller skal den hellere kunne styre lyset i huset samt være dyreimmun?

Vigtigst af alt, så skal du og din familie finde ud af, om din tyverialarm skal være med eller uden abonnement. Der er nemlig stor forskel på om du vælge at få din privatalarm som en abonnementsløsning, eller om du køber alarmen.

privat alarm uden abonnement

VED AT VÆLGE EN PRIVATALARM UDEN ABONNEMENT KAN DU

  • Ændre i privatalarmens indstillinger uden, at skulle betale ekstra
  • Selv montere alarmen i dit hjem (Eller bestille en montør via forhandler)
  • Sætte 5 personer på din kontaktliste, som kontaktes hvis alarmen går 

Med TrueGuards privatalarmer får du også en alarm i topkvalitet. Alt hos alarmen er trådløst. TrueGuards privatalarmer bliver ikke forstyrret af andre elektroniske objekter, som andre alarmer gør. Forbindelsen mellem alarmerne er stærk, og hos TrueGuard kan du købe en masse fede funktioner med til alarmen.

HVILKE ALARMER KAN DU FÅ HOS TRUEGUARD?

VÆLG MELLEM TRE ALARMER

Hos TrueGuard har vi nogle forskellige alarmløsninger, som du frit kan vælge imellem. Disse løsninger har hver især nogle fede funktioner, som du skal tænke ind, når du skal vælge din privatalarm.

Alle vores privatalarmer bruger vores egen Truecom teknologi. Med denne teknologi sikrer vi dig en alarm med en stabil kommunikation, sensorerne imellem. I kontrolpanelet kan alle sensorerne navngives, og der kan holdes øje med sensorernes signalstyrker. Med denne teknologi har dine alarmer også en længere levetid, og batteriniveauet er større end normalt.

TRUEGUARD APPEN

Hele alarmens kontrolpanel styres igennem en skræddersyet App. På App’en kan der både ses billeder og film af dit hjem, og du får også besked, hvis der er en nogen udefra, som prøver at hacke sig ind i dit alarmsystem.

TrueGuards privatalarmer styrker din og din families sikkerhed markant, og den går samtidig ind, og gør dit hjem intelligent. Så hvis du samtidig vil have intelligent hjemmestyring integreret i dit hjem, så giver trueGuards alarmsystemer dig en god mulighed for dette.

Den popullære

Den popullære

Til villaen, lejligheden eller det smarte hjem
Se mere
Den smarte

Den smarte

Til det intelligente hjem og gadget nørden
Se mere
Den professionelle

Den professionelle

Professionel installation til privat og erhverv
Se mere

KONTAKT OS