fbpx

TRUEGUARD ALARMSKOLE

TrueGuard Alarmskole er for dig, der ønsker at blive klogere på, hvordan du på effektiv vis, sikrer dit hjem mod indbrud.

1. HVAD ER ALARMSKOLEN?

Hvad er alarmskolen? Se med i videoen her og få en introduktion til TrueGuards alarmskole. Se også hvad du ellers kan lære meget mere om i de følgende videoer.

2. HVAD ER FULD-SIKRING OG
SKAL-SIKRING?

Ved du hvad FULD-Sikring og SKAL-sikring er? Eller hvornår man med fordel kan bruge den ene type sikring frem for den anden og omvendt? Hvis ikke kan du se med i videoen og finde ud af det.

3. SKAL JEG KØBE EN ALARM?

Ville det være en god idé at købe en alarm? – Størstedelen af alle boligejere med alarm, har først været ude at anskaffe sig en alarm efter de har haft indbrud første gang.

4. HVAD ER TRUECOM TEKNOLOGI?

Har du hørt om TrueCom Teknologien, der er udviklet til TrueGuards alarmsystemer? Alle TrueGuard enheder er udstyret med denne teknologi. Se videoen eller læse mere om alle fordelene ved TrueCom teknologien.

5. VALG AF ALARMLØSNING

Hvordan vælger du den rigtige alarmløsning – Se med i videoen og bliv klogere.

6. BØRN OG ALARMEN

Hvordan sikre i, at alarmen ikke bliver en udfordring for familiens mindste medlemmer? Se mere om, hvordan børnene nemt og bekvemt kan betjene alarmen.

7. HVORDAN SIKRER JEG MIT HJEM?

Det er et spørgsmål vi ofte hører i takt med de nye indbrudsstatistikker. De viser at antallet af indbrud det seneste år er steget med hele 11,7% (Danmarks Statistik, 2016).

BLIV KLOGERE PÅ HVORDAN DU SIKRER DIT HJEM.
Så vil du gerne blive klogere på, hvordan du effektivt sikrer din bolig, så du ikke bliver en del af statistikkerne? – Se med i videoen her. Find ud af, hvilke enheder du skal bruge til dit alarmsystem, for at sikre din bolig bedst.

8. APP OG ALARMEN

Hvilke fordele er der ved at kunne betjene alarmen fra den smarte app? – Se med i videoen her og bliv klogere.

KONTAKT OS