fbpx

DØRALARM TIL HJEMMET

Når en tyv har set sig varm på dit hus, så er det første han gør, at finde en indgang. Disse indgange er næsten altid enten døre eller vinduer, som ligger et skjult sted omkring huset.

Tyven ødelægger din rude, og så har han frit indgang til dit hjem. Dette kan du forebygge ved, at montere en døralarm på både vinduer og døre.

De fleste indbrud sker mellem 08:00 - 16:00, hvor du er på arbejdet og huset står tomt. Men en TrueGuard alarm har du altid trygheden lige ved hånden. Med den smarte TrueConnect app kan du altid se, hvordan det ser ud der hjemme. 

Image

HVAD BRUGES EN DØRALARM TIL?

En døralarm kan både monteres på vinduer og døre. Hvis et vindue eller en dør bliver åbnet imens alarmen er aktiveret, så går alarmen igang med det samme, og skræmmer tyven væk. Selv hvis tyven ikke vil blive skræmt væk, så vil alarmen uden tvivl stresse tyven, så han ikke når så meget.

Døralarmen er samtidig udstyret med en sabotagealarm. Dette betyder, at alarmen vil gå igang med det samme, hvis der er nogen, som forsøger at ødelægge eller afmontere den. Dette sker dog kun, hvis alarmen er aktiveret.

Image
NABOERNE KAN REAGERE HURTIGT, HVIS DU ER UDE OG REJSE

Med en døralarm kan både du, men også dine naboer reagere hurtigt. Oftest når der ikke, at ske så meget skade, da tyven kan se, at alarmen sidder på. Dette skræmmer de fleste tyve væk allerede inden de er begyndt indbruddet, hvilket mindsker risikoen for indbrud markant.

HVORDAN REAGERER DIN DØRALARM?

Døralarmen fra TrueGuard er en meget følsom alarm. Bliver vinduet eller døren åbnet, når alarmen er aktiveret, så registrerer alarmen det hurtigt. Den går med det samme igang med at advare dig og naboerne. Når din alarm går igang, så bliver der også sendt en sms ud til de kontaktpersoner, som du har sat på din kontaktliste. På denne måde er der altid nogen, som ved hvad der foregår, og kan afværge indbruddet eller tilkalde hjælp.

Når alarmen sætter igang, så begynder den at hyle højt. Med disse hyl vil dine naboer og udefrakommende bliver opmærksomme på, at der sker noget ovre ved dit hus. De kan derfor hurtigt reagerer på alarmen, og bremse tyven og indbruddet.

Med dit alarmsystem fra TrueGuard kan du selv tilføje sirener og andet tilbehør til din alarm. Her kan du selv vælge, hvordan alarmen skal reagere, hvis alarmen bliver aktiveret. Vi har f.eks. en lysalarm, som begynder at blinke, hvis alarmen bliver aktiveret.

Vil du høre mere, så er du velkommen til, at kontakte os for en uforpligtende samtale. Lad os snakke om de muligheder, som du har. Sammen finder vi den alarm, som passer til dine ønsker og behov.

KONTAKT OS