fbpx

SIRENE ALARM – JAG TYVENE VÆK

Vil du gøre dit hjem mere trygt, og mere sikkert mod indbrud? Så er en alarmpakke fra TrueGuard vidst lige det du mangler. Det er rigtig vigtigt, at når du vælger en alarm, så skal den kunne skræmme indbrudstyvene væk. Det kan du med en sirene alarm fra TrueGuard. Når du skal vælge din alarmpakke, så er det vigtigt, at du fokuserer på, hvad der bedst kan skræmme tyvene væk fra dit hjem. Tyvene kan både komme ind igennem døre og vinduer. Når først de er inde, så går det hurtigt.

Derfor skal du sikre dig, at du investerer i en sirene alarm. Dette skal du gøre, da en høj sirene alarm med det samme vil give tyvene et chok. Det skræmmer dem ud af dit hus. Ikke nok med, at det skræmmer tyvene væk, så alarmerer det også dine naboer og folk udefra.  Så har de mulighed for, at kontakte politiet, eller selv kigge efter.

Går din sirene alarm i gang, så vil de 5 kontaktpersoner, som er sat på listen i kontrolpanelet, også få en besked med det samme. De har derefter mulighed for at tjekke dit hjem. Med et alarmsystem fra TrueGuard kan du samtidig gøre dit hjem intelligent. Du kan tilføje en masse fede tilbehørsmoduler til, som vil gøre din hverdag mere effektiv.

SIRENE ALARM IMOD BRAND

Vil du gerne øge sikkerheden mod brand? Du kan tilføje en røgalarm til din alarmpakke. Denne sirene alarm vil så hyle højlydt, hvis der skulle ske, at være røg i huset. Dette har til formål, at vække de der eventuelt vil befinde sig i huset, samt alarmere naboer og udefra kommende. De vil have mulighed for, at hjælpe eller kontakte brandvæsnet. Du kan tilføje op til 30 sirener til dit alarmsystem. Du kan placere dem overalt i huset, så du kan øge sikkerheden, hvis der skulle risikere, at opstå brand i dit hjem.

Image

SIRENE ALARM MED BLINK

Vil du gerne skræmme tyvene væk med et brag, og skabe et ordentligt postyr, hvis din alarm går i gang, så har vi den rette sirene alarm til dig.

Vi har en alarm sirene som blinker, så snart der registreres indbrud. Her starter både sirenerne for fuld drøn, samtidig med, at sirene alarmen blinker, og laver et lysshow, som vil forvirre enhver indbrudstyv.

Denne sirene alarm med blink vil ikke bare skabe et stort postyr og skræmme tyvene væk. Den vil også vække naboer, og gøre udefra kommende klar over, at der sker noget i huset. Dette øger chancen for, at der er nogle som vil kontakte politiet.

Du kan tilføje op til 30 sirener til dit alarmsystem. Du kan placere dem overalt i huset, så du kan øge sikkerheden, hvis der skulle risikere, at opstå brand i dit hjem.

SIRENE ALARM – OPSÆTNING

Når du køber en alarmpakke, så følger der disse forskellige sirener med. Disse sirener giver dig mange muligheder for, at sætte dem overalt i dit hjem. På denne måde vil du kunne sikre alle indgange, som en indbrudstyv vil kunne komme ind af.

Du modtager din trådløse sirene alarm, som du selv kan sætte op ved hjælp af en dansk og brugervenlig vejledning, som hjælper dig igennem alle punkter af opsætningen. Alarmsystemet har et dansk menusystem tilkoblet, som er nemt at finde rundt i. Hele kontrolpanelet kan både sættes op via en PC, men du kan også styre hele dit kontrolpanel over din SmartPhone. På denne måde kan du altid holde øje med dit hjem, og du kan nemt styre sikkerheden, og gøre noget, hvis der kommer indbrudstyve forbi.

Denne sirene alarm er en rigtig god sikkerhed imod indbrudstyve, og den er både nem at forstå og nem at sætte op. Og du kan få den i dag. Har du spørgsmål, så er du velkommen til, at ringe til os og få en uforpligtende samtale omkring, hvilket alarmsystem der passer dig og din familie.

KONTAKT OS