fbpx

TYVERIALARM MED KAMERA

Vil du gerne vide hvad der sker omkring dit hjem, hvis din alarm går i gang? Vil du have de bedste forudsætninger for, at sikre dit hjem, når du ikke er der? Med TrueGuards tyverialarm med kamera kan du hele tiden holde øje med dit hjem, samt få de bedste sikkerhedsforanstaltninger, hvis din alarm sætter i gang.

Hos TrueGuard er der en række forskellige alarmløsninger, heriblandt et alarmsystem med kamera. En tyverialarm med kamera har nogle fordele, som en alarm uden kamera ikke har.

Med denne tyverialarm får du mange flere muligheder, da den har tilknyttet et kamera. Hvis du får indbrud i dit hjem, må du med dette kamera tilkalde politiet. Det er muligt fordi, at du har en verificeret alarm.

En verificeret alarm betyder, at du med det billede du modtager fra dit kamera, må tilkalde politiet selvom du ikke er hjemme. Da du får billedet over din computer eller telefon, har du et direkte bevis på, at der er ved, at ske indbrud i dit hjem. Her SKAL politiet rykke ud med udrykning.

Hvis din alarm går i gang, får du en fuld alarmrapport, en kort video samt et par billeder af der hvor alarmen udløste. Gør dit hjem sikrere med en tyverialarm med kamera.

PRO+ alarmen er en tyverialarm med kamera. Se mere om den i videoen nedenfor:

HVORFOR TRUEGUARDS TYVERIALARM MED KAMERA?

Med TrueGuards tyverialarm med kamera er der nogle fordele, som du skal være opmærksom på. TrueGuard har udviklet en helt masse tilbehørsmoduler til dette alarmsystem, hvilket giver dig uanede muligheder for, at modernisere dit hjem.

TrueGuards alarmsystem med kamera, giver dig den største sikkerhed af dit hjem, da du kan gøre noget ved indbruddet med det samme.

Når du køber en alarm hos TrueGuard er alarmen uden abonnement. Dette betyder, at du køber alarmen en gang for alle, og du skal ikke betale et månedligt abonnement for, at have din alarm, som du skal hos andre alarmselskaber. Her får du også selv muligheden for, at ændre i dit kontrolpanels-indstillinger uden at skulle betale ekstra for det.

Lær mere om et alarmsystem uden abonnement, og se hvordan det kan betale sig for dig, at eje din egen alarm.

KONTAKT OS