fbpx

PROFESSIONEL INSTALLATION AF DIN ALARM

Professionel installation af alarmen er for dig, der vil være fri for at rode med opsætning og montering af nye produkter i hjemmet. Vi har heldigvis et landsdækkende netværk af autoriserede alarmpartnere.  De er uddannet i at opsætte alarmerne og står klar til at hjælpe dig.

 

SÅDAN FUNGERER DET

STEP 1 - BESTIL DIT INDBRUDSTJEK

Du bestiller dit gratis sikkerhedstjek ved at kontakte TrueGuard på 69 14 28 12, hvor I tager en snak omkring dit behov og hvor henne i landet du bor. Du er også velkommen til at sende en mail på info@trueguard.dk

STEP 2 - MØD ALAMPARTNER

Vores TrueGuard alarmpartner kontakter dig.
Han vil under sikkerhedstjekket gennemgå
jeres hjem sammen med jer og svarer gerne på jeres spørgsmål.

Herefter udarbejdes et tilbud på en komplet løsning ift. jeres specifikke krav.

STEP 3 - MONTERING AF ALARM

Du godkender det pågældende tilbud og
vælger enten selv at sætte dit nye sikkerhedsudstyr op eller får TrueGuard alarmpartneren til at montere og installere
samt teste det. Ved montering og installering
af alarmpartner, sørger vedkommende også
for at du har helt styr på at betjene alarmen.

LANDSDÆKKENDE FORHANDLER NETVÆRK

TrueGuard har et landsdækkende netværk af forhandlere og sikringseksperter, der sikrer at du altid kan få hjælp, råd og vejledning samt nyt tilbehør til din TrueGuard alarm.

Vores profesionelle forhandlere og Alarmpartnere er alle eksperter i vores TrueGuard alarmer og har mange års erfaring med sikring af danske hjem.

Husk at du får gratis fragt, hvis du afhenter din ordre ved en af vores mange autoriserede TrueGuard forhandlere.

Det er vigtigt at du og din familie har en god mavefornemmelse, når i skal vælge alarmen til jeres hus. Din alarm løsning sammensættes, som du ønsker det, og så alarm systemet passer til dig og dit hjem.

For at sikre os, at du som kunde kan tilpasse alarmløsningen til dine behov og ønsker, og derved får den bedste oplevelse, har vi allieret os med en række dygtige forhandlere og montører i hele landet. De kan hjælpe dig med at vurdere hvilken alarm der er bedst for dig og din familie ved et gratis sikkerhedstjek, ligesom de kan levere din alarm og hjælpe med at installere og montere den. 

Image

KONTAKT OS