fbpx

TRUECOM TEKNOLOGI

Alle TrueGuard alarmer er udviklet med den smarte TrueCom teknologi. Den sikrer en stabil kommunikation mellem alle de trådløse enheder i alarmsystemet.

Det betyder for dig som bruger af alarmerne, at det er meget stabile alarmsystemer. De korrekt indstillede enheder har meget lave fejlalarmsrater.

Trådløse alarmer er meget enkle at installere, men kan også være følsomme at betjene. Det er en af årsager til, at vi har udviklet den trådløse TrueCom kommunikation. Teknologien gør dit TrueGuard alarmsystem sikkert, pålideligt og enkelt at betjene.

Vi har herunder listet 6 punkter med smarte fordele, du får med dit TrueGuard alarmsystem fordi de har indbygget TrueCom teknologi.

 
NAVNGIVNING AF ENHEDER

Med TrueCom kan du navngive hver enkelt sensor i alarmsystemet, så du ved præcis hvilken sensor, der er blevet aktiveret, f.eks. ved indbrud.

 
LANG BATTERITID

Trådløse sensorer er afhængige af batterier for at fungere. TrueCom enheder er derfor udviklet med henblik på lang batterilevetid, så du skal bruge mindre tid på at skifte batterier.

 
SIGNAL VED LAVT BATTERI

Når batterierne i TrueCom sensorerne trænger til at blive skiftet, afgiver de automatisk besked til kontrolpanelet, så du kan skifte batterierne og holde anlægget kørende.

 
SABOTAGE SIKRET

Kritiske komponenter i systemet er udstyret med sabotagealarm. Det betyder, at de sensorer, som reagerer ved indbrud,  automatisk aktiveres, hvis de forsøges afmonteret.

 
2-VEJS KOMMUNIKATION

TrueCom teknologien benytter sikker og krypteret 2-vejs kommunikation over 868WF frekvensen – Det er din garanti for pålidelig og sikker trådløs kommunikation mellem enhederne i alarmsystemet.

 
SIGNALSTYRKE ANGIVES

Et pålideligt alarmsystem afhænger i høj grad af, at der er signal til alle de installerede enheder. Derfor viser TrueGuard kontrolpanelerne signalstyrken fra hver enkelt trådløs enhed.

KONTAKT OS