fbpx

Alarmsystem uden abonnement

Vi leverer fremtidssikrede alarmsystemer uden abonnement. Vi synes ikke det skal være dyrt at føle sig sikker og tryg i hjemmet. Vi tilbyder pakkeløsninger, der kan tilpasses og udvides, så dine behov bliver opfyldt. 
Læs mere
 
MEGET MERE END
EN ALARM

Et alarmsystem skal skabe tryghed og dække dine behov. Derfor er vores alarmer udviklet med en lang række features, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.

 
ABONNEMENTSFRI LØSNING

Vi tilbyder alarmløsninger uden bindende abonnement. Det er en god løsning for dig, der gerne vil spare penge, men ikke gå på kompromis med kvaliteten.

 
TRYGGE RAMMER
MED SMARTHOME

Smartstyring af hjemmet er kommet for at blive. Et TrueGuard alarmsystem beskytter hjemmet og kan tilmed styre både garage, lys, varme og el.

 
HA' DIT HJEM MED
DIG I LOMMEN

Ude godt, men hjemme bedst. Det er vi hos TrueGuard enige i. Derfor er det, via appen, altid muligt for dig at tjekke, hvordan det står til i dit hjem, når du er væk.

VI KAN SNAKKE SAMMEN MED

Philips hue
Philips hue
Philips hue
Philips hue

DIN ALARM - DIT VALG

Image

INSTALLER SELV

Image

PROFESSIONEL INSTALLATION

KVALITET SOM FÆLLESNÆVNER
I VORES ALARMLØSNINGER

Fælles for alle vores alarmer er, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.
Alarmpanelerne adskiller sig en smule fra hinanden, med forskellige features og muligheder, så de kan dække forskellige behov. Men kvaliteten er altid den samme – kompromisløs og høj.

Den populære

Den populære

Til villaen, lejligheden eller det smarte hjem
Se mere
Den smarte

Den smarte

Til det intelligente hjem og gadget nørden
Se mere
Den profesionelle

Den profesionelle

Professionel installation til privat og erhverv
Se mere

DU ER DEN FØRSTE, DER VED BESKED, HVIS UHELDET ER UDE

Med den brugervenlige TrueConnect app, har du nem adgang og kan betjene hele systemet fra ét sted. Appen fungerer både som fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring.

Hvad enten du er på ferie i en længere periode eller blot på arbejde i nogle timer, så kan du altid, via appen, tjekke hjemmet og sikre dig at alt er, som det skal være.

smartphone-trueconnect

 

 

 

 

MODTAG PUSHBESKEDER

Modtag push-beskeder på din smartphone via TrueConnect appen. Få f.eks. besked, når børnene kommer hjem fra skole og slår alarmen fra.

ALARM VED INDBRUD ELLER BRAND

Når din alarm aktiveres, får du med det samme besked på din Smartphone. Med en fotosensor, vil du også automatisk få tilsendt billeder af dit hjem.

 

TIL- OG FRAKOBLING

Du har altid forbindelse til din alarm via appen, og kan til- og frakoble fra arbejdet, bilen eller ferien.

Image

GIV NABOER OG FAMILIE BESKED VED INDBRUD

Med et SMS abonnement får du, din nabo eller andre relevante personer, tilsendt en SMS ved indbrud i dit hjem. På den måde vil der hurtigt være nogen ved dit hus, skulle hvis uheldet skulle være ude og du ikke befinder dig i nærheden.

Du har stadig muligheden for at få tilsendt push notifikationer via TrueConnect. Men med et SMS abonnement, undgår du at din nabo skal have adgang til din TrueConnect konto og at han skal have installeret appen på hans telefon. 

SMS abonnementet kører via din TrueConnect bruger og kræver derfor ikke simkort og GSM modul.

KONTAKT OS